Har du sat dig for at komme god i form og bor tæt på Kløverbyen? Eller vil du være en del af et træningsfællesskab og opnå ambitiøse mål sammen? Måske du skal have hjælp til en skade, inden du kan lave fitness igen? Her får du overblik over træningsmulighederne i Kløverbyen, og hvordan du kan komme din træning til måls.

Træningsmulighederne i Kløverbyen

Der findes mange forskellige træningsmuligheder i Kløverbyen. PerformanceLab, Sundby boldklub og Racket Club er eksempler på virksomheder og organisationer, der tilbyder træning og sport inden for forskellige sportsgrene. 

Sundby boldklub har udelukkende fokus på fodbold, hvorimod du kan spille padeltennis hos Racket Club. PerformanceLab er allround og tilbyder mange forskellige typer træning og fitness. Du kan deltage i forskellige typer holdtræning eller få et personligt træningsforløb, hvor fokus udelukkende er på dig. Derudover tilbyder PerformanceLab fysioterapi, hvis du skulle have skader, som fysioterapeuterne behandler via genoptræningsforløb. PerformanceLab tilbyder også massage, performancemålinger og online træningsforløb og -kurser.

Typer af træning i Kløverbyen

Holdtræning i Kløverbyen

PerformanceLabs Puls&Styrke-holdtræning er meget populær. Her kan du deltage i intensive træningsforløb i PerformanceTeltet hos vores dygtige trænere, som hjælper dig sikkert i mål. Træningen foregår udendørs (men overdækket) med professionelt udstyr, høj musik og masser af glæde. 

Håndboldtræning i Kløverbyen

Du finder en lang række af håndboldspillere hos PerformanceLab, som spiller på alt fra nystartede talent-niveau til eliteplan. Fokus er på at øge den enkelte håndboldspillers performance, så de kan præstere til kampene og kan yde deres ypperste til træning.

PerformanceLab har en kontrakt med Dansk Håndbold Forbund og har gennem længere tid arbejdet med danske håndboldtalenter, såvel som de professionelle. Jacob Baagøe, som er en af medejerne af PerformanceLab, har mange års erfaring inden for håndboldtræning. Du kan få hjælp til håndboldskader eller blive trænet parat til at yde en bedre performance til dine håndboldkampe.

For yderligere information, kan du kontakte Jacob Baagøe og booke en tid til en håndbold sparring. 

Golf i Kløverbyen

PerformanceLab tilbyder et golfscreeningsprogram til dig, der vil forbedre dit golfhandicap. I PerformanceLab bliver du trænet af specialisten Rasmus Thomhav, som kan hjælpe dig med at slå bedre, længere, undgå smerter og blive mere stabil i dit golfsving.

Rasmus har mange års erfaring som golftræner og været træner for en række professionelle golfspillere i Danmark. Derfor er han den helt rette til at hjælpe dig på rette vej. For yderligere info kan du læse mere om vores golfscreening ved at klikke på knappen.

TRX i Kløverbyen

Full body træningsform i Kløverbyen. PerformanceLab tilbyder denne form for træning, til dig der vil prøve noget nyt i form af en TRX sele. Det er en holdtræning, hvor vi 2 gange om ugen har plads til bookinger hhv. mandag og torsdag. Holdet bliver kørt af performance specialisten Frank Ahrensbøll, hvor du via 1 times træning træner alle muskelgrupperne intensivt.

Efterfødselsscreening i Kløverbyen

De fleste mødre oplever at miste formen efter en fødsel. Derfor er det vigtigt at stabilisere kroppen og genoptræne bækkenbund, mave, ryg og balder, så kredsløbet bliver styrket igen. PerformanceLab er de eneste, der tilbyder efterfødselstræning i nærheden af Kløvermarken og Kløverbyen. Kom forbi til en behandling og træning af fysioterapeut Cecilie Harboe, som hjælper dig tilbage til en stærk krop, der bedre kan klare en hverdag som mor. Vi anbefaler, at du kommer forbi og genoptræner 6-8 uger efter din fødsel. For yderligere information kan du booke en efterfødselsscreening og læse meget mere her:

Restitution i Kløverbyen

At restituere efter en hård træning hjælper dig med at komme hurtigere videre. Du kan restituere i form af en massage, isbad eller via recovery boots. Elitesportsudøvere gør brug af disse restitutionsmuligheder for at forkorte den tid, de skal restituere før det næste træningspas. Derfor udbyder vi i PerformanceLab også et restitutionsmedlemskab – men ikke kun til eliten.

Vi tilbyder restitution til alle, der har brug for det. Tal med din træner om mulighederne, og hvordan du kan gøre brug af de forskellige restitutionsprodukter, vi har.

Hvad kan du forvente af din træning hos PerformanceLab?

  • Øge din performance i din sport, erhvervslivet eller hverdagen.
  • Tabe dig, fx ved overvægt
  • Genoptræne fra en skade
  • Holde din styrke ved lige og få mere muskelmasse
  • Styrke dit immunforsvar og få et gladere liv
  • Sove bedre om natten

Ovenstående resultater kan du forvente ved træning hos PerformanceLab i Kløverbyen. Vi guider dig hele vejen men vil også stille krav. Træning kræver en indsats og kræver tid. Vi er klar til at hjælpe – også med motivationen.

Hvor ligger Kløverbyen?

Kløverbyen er placeret på Amager tæt på Kløvermarken – et stenkast fra centrum. 

Det er let tilgængeligt for dig, der gerne vil holde formen ved lige eller styrketræne i en travl hverdag med arbejde og meget andet

I Kløverbyen finder du bygninger med et originalt industrielt look, som huserer mange kreative virksomheder, fordelt på en masse forskellige brancher med virksomheder som Puma, By Malene Birger, Metronome eller PerformanceLab.  Kløverbyen har en rig historie der strækker sig mange år tilbage, som oprindeligt var ejet af De Danske Spritfabrikker tilbage i 1975 – kendt for deres spiritus. I Kløverbyen har man valgt at bibeholde de gamle oprindelige facader og designet, så man kan få en fornemmelse af Kløverbyens historie fra dengang, det blev bygget frem til i dag.

Du finder PerformanceLab på Raffinaderivej 8, 2300 København, som er det oplagte valg til dig, der har ambitiøse mål med din træning. 

  • I bil: Kør til adressen og parker på en af vores parkeringspladser ved bygningen. Husk at få en gratis billet i vores lokaler for at undgå bøder
  • Offentlig transport: bussen Buslinje 37 , køre lige til døren. Busstoppestedet hedder: Ved Amagerbanen (Raffinaderivej).
  • På cykel: Kør til adressen og parker cyklen i en cykelparkering ved bygningen.
  • Du kan også løbe til træningen, så er du varmet op og klar til at gå i gang!

Skulle du komme andetsteds fra, burde rejseplanen meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste og hurtigste rute hen til os.

Ofte stillede spørgsmål og resumé

Hvor ligger Kløverbyen?

Kløverbyen ligger på Østamager bag ved Kløvermarken. Kløver byen er en blanding af mange forskellige virksomheder. Der er flere træningsmuligheder. Sådan kommer du til Kløverbyen.

Kategorier: Performance