Holdet er for dig der ønsker øget muskelmasse, symmetri eller lavere fedtprocent. Vi øger din livskvalitet gennem sundhedsfremmende puls og styrketræning, så din hverdag bliver sjovere og sundere. Du vil opleve et stærkt socialt fællesskab med plads til alle niveauer. Har du gamle små skader der skal tages hensyn til, så kan vores fysioterapeuter hjælpe dig sikkert i mål. Vi overholder myndighedernes corona-anbefalinger. Du kan prøve en time gratis – scroll ned for at læse hvordan.

Udendørs træning på Amager

Holdet er for dig, der gerne vil prøve forskellige træningstyper og træne med udstyr udendørs. Holdet er en blanding af højintens styrke og konditionstræning. Der er stort fokus på din teknik for at undgå skader og du vil blive presset. Du vil forøge din muskelmasse og forbedre den aerobe effekt. Du vil derudover møde nye bekendtskaber i et fedt træningsfællesskab – også online via en eksklusiv Facebook-gruppe.

Fordelen ved holdtræning er at du træner sammen med andre – det kan være med til at motivere at nå jeres mål sammen. Det kan også være at du motiveres af konkurrenceelementet i at se andre lave de samme øvelser som dig. Vi træner udenfor bagved PerformanceLab i PerformanceTeltet (i området kaldet Kløverbyen), så det danske vejr ikke ødelægger træningen. Videoen herunder viser stemningen – optaget i efteråret 2020.

PerformanceTeltet finder du på Raffinaderivej 12 – kør hele vejen ned ad parkeringspladsen (drej ind på parkeringspladsen ved Companys Outlet) til du ikke kan komme længere. Kig til højre og du ser PerformanceTeltet.

Træning udenfor og overdækket: Sundhedsfremmende puls og styrke i PerformanceLab

Du får fælles træning med maksimalt 10 andre på holdet. Vi træner udenfor men overdækket – siderne af teltet er fjernet, så længe myndighederne foreskriver det. Vi har Danmarks mest engagerede holdtrænere, som presser på, sikrer at din teknik er i orden, og sammensætningen af øvelserne er nøje planlagt. Skulle du have en eksisterende skade eller få ondt, mens holdet kører, er vores fysioterapeuter klar med hjælp og genoptræning.

Vi har specielt træningsudstyr med ud til træningen som fx:

 • Vægtskiver og -stænger
 • Trapbar
 • Barbells
 • Skillz vægtvest, 10 kg
 • Boxjump
 • Assaultbike
 • Slam balls og tov
 • Måtter
 • Diverse elastikker

Alt udstyr bliver sprittet af før og efter brug. Derudover vil der under hele træningen være sprit tilgængeligt. Vi sørger for en stor jumpbox-højtaler med god lyd for at motivere. Musikken leveres blandt andet af to af Danmarks bedste natklubs DJs , Rasmus Shülter & Shimal Ado – du kan også selv ønske musik.

Husk at møde op 5-10 min før timen starter. Mød gerne omklædt op, da vi ikke har omklædningsrum, bad eller toiletter. Husk at tage vand med. Vi har cykelparkering 5 meter fra teltet og bilparkering 20 meter fra teltet (husk at købe parkeringsbillet).

Prøv en time uden betaling!

Har du lyst til at teste PerformanceTeltet af? Vi giver en gratis time, hvis du ikke har prøvet det før. Bare udfyldt nedenstående formular, så tilmelder vi dig et hold. Du får besked fra vores system, når du er sat på et hold. Læs venligst mailen for nærmere information.

[wpforms id=”1801″]

Tilmelding og pris

Vi har faste træninger på disse tidspunkter. Bemærk, hvis timerne ikke er tilgængelige via dit booking link, som du får tilsendt på mail, er holdet fyldt.

 • Mandag: kl. 7.00-7.55
 • Tirsdag: kl. 6.30-7.25
 • Onsdag: Kl. 17.00-17.55 og 18.00-18.55
 • Torsdag: Kl. 17.00 – 17.55
 • Lørdag: kl 9.00 – 9.55

Der vil løbende komme flere tider – input er meget velkommen. Fx har vi en bokseevent planlagt 10. juli fra 10-11.15. Det er gratis for abonnenter.

Der er forskellige muligheder for at få adgang til holdene. Få oversigten og tilmeld dig direkte herunder. Du er også velkommen til at kontakte os for vejledning til, hvilket setup er bedst for dig.

Ud over abonnementerne herunder, kan du købe et klippekort med 10 træninger til 700 kr. Køb det her. Normalprisen for én træning er 75 kr. Abonnementerne herunder er dog de billigste.

Puls og styrke abonnementer

Holdnavn Enkelt køb af hold (klik på link for at vælge tidspunkt)Puls og styrke – basicPuls og styrke -ambitiøsPuls og Styrke – all in
Antal hold per måned14812
Adgang til FB gruppe ✔️ ✔️ ✔️
Kropsmåling (InBody 770)1 pr måned1 pr måned
Personificeret Vejledning ved kropsmålingVejledning ved kropsmåling
Pris per gang75 kr.62,25 kr. 43,63 kr. 41,58 kr.
Pris 75 kr. 249 kr. pr. måned349 kr. pr. måned499 kr. pr. måned
Køb KØB NUKØB NU KØB NU KØB NU
TilmeldingsformOnline hver gangAuto via kreditkort Auto via kreditkort Auto via kreditkort

Betaling og opsigelse

Første betaling gælder for de dage, der er tilbage i den pågældende måned. Derefter trækkes en hel måneds beløb den 1. i hver måned. Opsigelse er løbende måned + 1 måned med skriftlig opsigelse til hold @ performance.dk. Abonnementet og holddeltagelse kan ikke overdrages til andre.

Holdtilmelding og dine hold

For medlemmer

Når du bliver medlem, får du adgang til din profil, hvor du kan se, hvilke hold du er tilmeldt. Se dine hold via dette link.

Tilmelding til hold sker vi et link, du får tilsendt på mail, når du melder dig ind. Så tjek mailen for at tilmelde dig holdene. Klik på linket og log ind for at tilmelde dig holdtider. Prisen står til 75 kr, men dit abonnement dækker prisen (4, 8 eller 12 gange pr måned).

Hvis du udebliver fra en træning uden at melde afbud, trækkes et af dine træningspas i den måned. Vi sætter pris på, at du giver besked for dig selv og ikke mindst i coronatiden, hvor vi har begrænsede antal pladser på hvert hold. Du kan få en sms og / eller mail med påmindelse om dit hold. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Hvis du ikke er medlem eller betaler med klippekort

Hvis du ikke er medlem og betaler per gang, klikker du blot på “fortsæt uden login”, hvorefter du booker hold og betaler online.

Betaler du med klippekort, gør du det samme og vælger “Bruger du klippekort eller rabatkode?”. Derefter indtaster du din klippekortskode.

Kategorier: Hold