Full body træningsform i Kløverbyen. Denne træningsform er for dig, der gerne vil noget mere med din træning og opnå hurtige resultater. Træningen er opdelt i to forskellige segmenter. Den ene halvdel foregår i TRX-selen og den anden del består af cardio øvelser. Det er sjovt, men samtidigt hårdt og du vil under dine træningsforløb møde forskellige mennesker og opleve et stærkt fællesskab. Det vil være vores performance specialist Frank Ahrensbøll, der står for træningen, som vil være med til at hjælpe dig sikkert i mål

Hvad er TRX 

TRX er en træningsform udviklet af en tidligere Navy Seal, som ved et tilfælde fandt en metode til at træne, når han var på hangarskibe og havde ventetid på vej til missioner. Han fik det videreudviklet til de TRX-seler, som man har i dag.

Det er en træningsform, hvor du bruger din egen kropsvægt og forskellige principper som vektorer og stabilitet til at gøre øvelserne hårdere eller lettere. TRX-selen er det eneste redskab, du bruger under træningen. Det er en full body træning.

Fordelen ved TRX

Vi har herunder samlet en række fordele ved træningsformen:

  • Det er en full body træning og du træner derfor alle muskelgrupper intensivt. 
  • Du øger din balance, fleksibilitet, udholdenhed og styrke.
  • Det er en muskelopbyggende træningsform, hvor man samtidig forbrænder en masse fedt på en gang.
  • Samtidig kan alle bruge den med god effekt. Alt fra den garvede atlet til ældre som skal rehabiliteres. Kort sagt alle kan bruge TRX!!

Tilmelding og pris

Vi har faste træninger på disse tidspunkter. Bemærk, hvis timerne ikke er tilgængelige via dit booking link er holdet fyldt.

  • Mandag: kl. 16.00 – 17.00
  • Torsdag: kl. 7.30 – 8.30

Der er forskellige muligheder for at få adgang til holdene. Få oversigten og tilmeld dig direkte herunder. Du er også velkommen til at kontakte Frank for vejledning til, hvilket setup er bedst for dig.

TRX abonnementer

Holdnavn Enkelt køb af holdTRX – basic TRX- all in
Antal hold per måned148
Pris per gang150 kr.137.25 kr.124.9 kr.
Pris150 kr. 549 kr. pr. måned999 kr. pr. måned
Køb KØB NUKØB NU KØB NU
TilmeldingsformOnline hver gangAuto via kreditkort Auto via kreditkort

Opsigelse er løbende måned + 1 måned. ved tilmelding får du adgang til din profil, hvor du kan se, hvilke hold du er tilmeldt. Vi har ingen bødetakster for udeblivelse. Men vi sætter pris på, at du giver besked – ikke mindst i coronatiden, hvor vi har begrænsede antal pladser på hvert hold. Du kan få en sms og / eller mail med påmindelse om dit hold. Abonnementet og holddeltagelse kan ikke overdrages til andre. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Kategorier: Hold