Frank Ahrensbøll er PerformanceLabs allround massageterapeut . Han er en af Danmarks dygtigste massageterapeuter med fokus på både atleter og helt almindelige mennesker. Frank kan hjælpe dig i tværfagligt samarbejde med vores fysioterapeuter efter en skade eller fremme din performance sammen med vores trænere. Frank er RAB registeret terapeut, hvilket gør, at du med en sundhedsforsikring kan få mulighed for tilskud – alt efter din forsikring.

Frank har igennem hele sin karriere haft jobs eller været selvstændig i servicebranchen. Han har arbejdet på high-end restauranter som restaurantchef og siden medejer. Her har der altid skulle holdes et højt arbejdstempo i mange timer samt holde mange bolde i luften for at performe bedst muligt

Som massageterapeut har Frank taget sin service tilgang med sig og ser altid tingene fra den positive synsvinkel. Han har arbejdet som massageterapeut siden 2007.

Frank har i en årrække arbejdet med store sundhedsordninger. Frank har været massageterapeut gennem sundhedsordninger hos store virksomheder som fx NovoZymes og IBM. Her har han hurtigt skulle få medarbejdere tilbage på fuld styrke efter et sygdomsforløb.

Frank har løbet flere marathonløb og triatlons ( både olympisk distance og ½ ironman) så han ved hvad der skal til af træning og dedikation for at performe og udholde disse discipliner. Den viden styrker Franks arbejde som massageterapeut.

Så om du er en del af eliten, garvet triatlet som skal tilbage efter en skade eller kontoransat med ondt i skuldre og nakke, så har Frank behandlingen og rådgivningen klar til at få dig godt videre. Læs om vores massageprodukter her.

Franks Ahrensbølls kvalifikationer

  • RAB registeret Massageterapeut
  • Certificeret Positiv psykologi vejleder
  • Slankekonsulent
  • Frank arbejder altid tværfagligt samarbejde med vores fysioterapeuter
  • Behandlet mange forskellige atleter fra løbere til karatekæmpere
  • Massageterapeut hos bl.a. Avery Nordic, Børn og unge tandplejen i Københavns Kommune, den danske afdeling af Oxfam Ibis
  • Franks andre interesser er ernæring, træning og sundhedsfremme – det perfekte mix for en massageterapeut
  • Franks opkvalificerer sig løbende gennem kurser inden for fasciefrigørelse, oscillation, akupressur og triggerpunkter – alle vores medarbejdere videreuddanner sig løbende                         
  • Frank er medlem af bestyrelsen for brancheorganisationen for massageterapeuter FRFM

Foto: Martin Cederlund

Kontakt Frank Ahrensbøll

Kontakt Frank på mail: [email protected] eller ring på 2680 7661. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter Frank dig snarest muligt.

Fortæl hvorfor du gerne vil have massage.
Fortæl om dine erfaringer med tidligere massage.
Fortæl hvor du kender Frank fra - personligt, fra medier, sociale medier eller slet ikke.
Call Now ButtonRing nu