Holdet er for dig der lige er blevet mor, dog tidligst 6-8 uger efter fødslen. For dig der gerne vil op på samme niveau eller stærkere end før graviditeten. Og for dig der skal fungere fysisk i en hektisk hverdag med familien og selvfølgelig den lille nye baby. Holdene kører 7 uger ad gangen med én træning om ugen.

Fordelen ved holdtræning er, at du træner sammen med andre – det kan være med til at motivere at nå jeres mål sammen. Du kan endda være med over video, mens resten af holdet træner i PerformanceLab. Hvis du har brug for personlig træning, hvor fokus fra vores træner kun er på dig, så kan vi anbefale et personligt træningsforløb med Cecilie Harboe.

Det får du på et efterfødselshold i PerformanceLab

Du får individuel træning på et hold, hvor I kun er 4-6 mødre ( baby er selvfølgelig velkomne). Det foregår i PerformanceLabs lokaler. Centret er stille og ikke overrendt af flere hundrede andre, der træner på samme tid som dig. Træningen bliver tilrettelagt så den passer til dig, din krop og dine mål.

Holdet kører over 7 gange træning i PerformanceLab. Timerne foregår hver tirsdag kl. 11:15 til 12:15. Vi har forskellige hold med forskellige startsdatoer – se nederst på denne side, hvor du også kan tilmelde dig.

Træningen vil have fokus på

  • Træning af core musklerne (bækkenbunden, åndedrætsmusklen, den dybe mave muskel og de dybe ryg muskler)
  • Delte mavemuskler
  • Træning af ballemusklerne
  • Optimal kropsholdning ( genfinde optimal kropsholdning efter graviditet)
  • Lære at træne sikkert og effektivt
  • Lære gode vaner ved dagligdagsbevægelser fx løft af baby

Træningen er med egen kropsvægt, med kettlebells, elastikker, vægte og andre træningsredskaber der vil passe til den enkelte mor. Alle redskaber har vi i centret. Vi har selvfølgelig mulighed for omklædning og bad. Babyer er mere end velkomne og du kan have de små lige i nærheden af området, som du træner i.

Pris for efterfødelselsforløbet på 7 uger er 1.400 kr. For at være sikker på at du har en plads på holdet skal du tilmelde dig via linket nedenfor og betale. Når holdene er fyldt op, lukker vi for tilmelding.

Disse hold har stadig ledige pladser, hvor du kan tilmelde dig:

Kategorier: Hold