Holdet er for dig der lige er blevet mor, dog tidligst 6-8 uger efter fødslen. For dig der gerne vil op på samme niveau eller stærkere end før graviditeten. Og for dig der skal fungere fysisk i en hektisk hverdag med familien og selvfølgelig den lille nye baby.

Fordelen ved holdtræning er at du træner sammen med andre – det kan være med til at motivere at nå jeres mål sammen. Hvis du har brug for personlig træning, hvor fokus fra vores træner kun er på dig, så kan vi anbefale et personligt træningsforløb med Cecilie Harboe.

Det får du på et efterfødselshold i PerformanceLab

Du får individuel træning på et hold hvor I kun er 4-6 mødre ( baby er selvfølgelig med). Det foregår i PerformanceLabs helt nye lokaler. Centret er stille og ikke overrendt af flere hundrede andre der træner på samme tid som dig. Træningen bliver tilrettelagt så den passer til dig , din krop og dine mål.

Holdet foregår over 7 uger. Timerne foregår hver tirsdag kl. 9.30 til 10.30. Vi starter den tirsdag den 10. marts og slutter den 21. april 2020.

Træningen vil have fokus på

  • Træning af core musklerne (bækkenbunden, åndedrætsmusklen, den dybe mave muskel og de dybe ryg muskler)
  • Delte mavemuskler
  • Træning af ballemusklerne
  • Optimal kropsholdning ( genfinde optimal kropsholdning efter graviditet)
  • Lære at træne sikkert og effektivt
  • Lære gode vaner ved dagligdagsbevægelser fx løft af baby

Træningen er med egen kropsvægt, med kettlebells, elastikker, vægte og andre træningsredskaber der vil passe til den enkelte mor. Alle redskaber har vi i centret. Vi har selvfølgelig mulighed for omklædning og bad. Babyer er mere end velkomne og du kan have de små lige i nærheden af området, som du træner i.

Udover træningen i PerformanceLab vil du få tilsendt træningsvideoer som du kan lave derhjemme.

Pris for efterfødelselsforløbet på 7 uger er 1.400kr. Du skal tilmelde dig og betale for at sikre dig en plads. Klik på knappen. Når holdet er fyldt op, lukker vi for tilmelding.

Kategorier: Hold

Call Now ButtonRing nu