Off-season programmet er for dig, der vil være et skridt foran de andre når fodboldsæsonen starter efter en lang sommerferie. Thomas Kjærbye og Christian Moulton sørger for at tilrettelægge et databaseret træningsprogram. Programmet er målrettet mod at optimere dine kvaliteter som fodboldspiller. På den måde holder du formen ved lige, samtidig med at du dygtiggør dig.

Nicklas Strunck, som du kan se videoen foroven, spiller til dagligt fodbold på Esbjerg Boldklubs førstehold. I sommerpausen benytter Nicklas sig af Thomas og Christians off-season forløb hos PerformanceLab. Sideløbende med det træningsprogram Nicklas har fået af EFB, optimerer Nicklas hans potentiale hos PerformanceLab, så han står med en konkurrencemæssige fordel, når sæsonen starter igen. 

Som Nicklas fortæller i videoen bruger han PerformanceLab til at holde formen ved lige og give sig selv de bedste muligheder, når han vender tilbage til EFB. Det er især den profesionelle tilgang og de gode faciliteter, der gør at Nicklas føler sig i gode hænder hos PerformanceLab.

På Esbjergs førstehold er Nicklas en boks til boks midtbanespiller, der yder en kæmpe indsats over hele banen. Nicklas er i Esbjerg på lån fra den hollandske klub FC Gronningen og har tidligere spillet for FC Nordsjælland, samt for ungdomslandsholdet siden U16. Nicklas er 185 cm. høj og vejer 70 kg.  

Træningsprogram i off season

Der er ikke en fast skabelon for et off-season træningsprogram hos PerformanceLab. Hvert træningsforløb er sammensat ud fra:

  • Hvilken position du spiller på banen
  • Hvilket træningsprogram din klub har givet dig 
  • Dit mål for forløbet 

Kort sagt kigger vi altså på dine individuelle behov, således du får maksimalt udbytte af forløbet hos os.

Vores træninger starter dog altid med en grundig opvarmning i vores træningslokaler, hvor det er muligt at benytte alt fra elastikker til træningsmaskiner. Her sørger vi for at varme kroppen godt op, så vi undgår skader når den egentlige træning starter.

Herefter rykker vi ud på fodboldbanen, der ligger 50 meter fra vores træningscenter. Vi gennemgår sammen dagens træning og hvor dagens fokusområder ligger. Nicklas har fået et løbetungt træningsprogram af EFB, så vi sørger for, at fokusere på spil med bolden, når vi træner i form af hurtige og skarpe berøringer og afslutninger. På den måde får Nicklas tilført et ekstra element til sin træning i modsætning til hans holdkammerater.

Thomas Kjærbye, der står for træningen af Nicklas, har haft en lang karriere som professionel fodboldspiller og er bl.a. tidligere Dansk mester med FCK. På baggrund af hans store erfaring inden for sportsverden, forstår han dine behov som fodboldspiller og hvordan i sammen kan skabe resultater.

Efter fodboldtræningen på græsset slutter Nicklas af med en omgang styrketræning, hvor han fokuserer på vedligeholdelse af sin muskulatur. Det er altid muligt at benytte PerformanceLabs faciliteter, når du er tilmeldt vores off-season program. Du kan også klæde om og gå i bad hos os. Du kan desuden bruge vores restitutionsstøvler.

Squat træning

Er du interesseret i et træningsforløb som fodboldspiller, kan du kontakte Christian eller Thomas. Du kan også tilmelde dig direkte til vores off-season forløb i sommer og vinterhalvåret.

Kategorier: Performance