Den perfekte gave til din bedre halvdel, en ven eller et familiemedlem. Giv et træningsforløb med en personlig træner i PerformanceLab i gave.

Træningsfagligt stærke forløb

Alle forløb starter med en måling af din kropsammensætning og en samtale om mål og evt. skader. På baggrund af analysen og gavemodtagerens behov lægger planen for forløbet. Derfor vil alle forløb være personligt tilpassede den enkelte. Vi har forløb med flere varigheder at vælge mellem. Alle forløb har en af vores dygtige trænere tilknyttet og hver træning varer 60 min.

At give et træningsforløb i gave passer godt, når modtageren af gaven skal:

  • Komme i form
  • Tabe sig
  • Blive stærkere, hurtigere eller mere udholden
  • Vil op på næste niveau i sin træning
  • Komme over en skade
  • Vil nå et nyt mål

Sådan giver du et træningsforløb i gave

Herunder kan du se forskellige forløb, du kan vælge mellem. Forskellen på dem er længden. Jo længere forløb, jo mere gavemodtageren vil opnå. Vi sørger for at finde den bedst egnede træner til ham eller hende, der modtager gaven.

Når du har valgt hvilket forløb, du ønsker at give, kan du købe forløbet via linket. Efter køb får du tilsendt et gavekort på forløbet. Det kan du printe ud og give til hende eller ham, der får gaven.

Den heldige modtager af din gave kontakter herefter PerformanceLab for at aftale første samtale og for at lave kropsammensætningsmålingen. På dette møde aftaler vi tidspunkter for de resterende træningstimer. De længere forløb afsluttes med en kropsammensætningsmåling og en evalueringssamtale.

Det er muligt at tilvælge vores restitutionspakke til forløbene. Her får gavemodtageren mulighed for at benytte vores isbad og nyde vores restitutionsstøvler eller ærmer efter deres træninger. Det sikrer en hurtigere restitution efter træning.

Vælg mellem disse tre forløb


Start upFokusAmbitiøst
Intro-samtale✔️✔️✔️
Kropsmåling✔️✔️✔️
Omklædning og bad ✔️ ✔️ ✔️
Antal træninger1812
Personificeret forløbBegrænset✔️✔️
Evalueringsmåling ✔️ ✔️
Evalueringsamtale ✔️ ✔️
Gratis vand/bar/shake1812
Normalpris1.200 kr.7.000 kr.10.200 kr
Pris resten af 20191.150 kr.6.400 kr.8.900 kr.
Køb KØB NU KØB NU * KØB NU
Tilvælge restitutionIkke muligt1.000 kr.1.500 kr.
Forløb med restitutionKØB NUKØB NU

*Vores mest solgte forløb.

Herunder ser du eksempler på andre, der allerede har kørt forløb i PerformanceLab.

Call Now ButtonRing nu