PerformanceLab tilbyder online træning, massage og fysioterapi kurser ud fra mange forskellige behov. Herunder ser du vores kurser. Ved køb får du adgang til hele kurset inkl. videoer og mails. Gå direkte til Mobilitet eller Massage kurserne.

Hvis du har brug for fysioterapi, massage eller træning (online eller i vores center), så book her.
For klubber og virksomheder tilbyder vi særlige priser baseret på antal brugere og om vi skal tilpasse kurset jeres behov. Kontakt Jacob eller Eric for mere information.

Træn som Mikkel Hansen

  • Cardio, styrke og tekniske træning
  • Mikkels corona program
  • Lavet med minimal brug af redskaber
  • For dig der vi presse dig selv
  • Pris: 499,75 kr.

Iltoptagelsestest (VO2) – hvorfor og hvordan

  • Hvordan bruger du en iltoptagelsestest?
  • Hvordan udføres testen?
  • Videokursus i hvordan iltoptagelsestests/VO2 kan indgå i dit træningsprogram
  • Pris: 299 kr. (men mulighed for at få det gratis)
Jacob Baagøe hjemmeøvelser

Øvelser til hjemmekontoret

299 kr.

Et to ugers program der holder gang i din krop, når du skal arbejde hjemme. Nakke og ryg er i fokus. Daglige øvelser med opvarmning. I coronatiden bestemmer du selv prisen

Jacob Baagøe styrkeprogram

Hold din styrke ved lige

299 kr.

Et op til 9 ugers program i tre niveauer, der hjælper dig holde din styrke, hvis du ikke har adgang til normale træningsfaciliteter.

Træning du kan lave derhjemme eller udenfor.

Forbedr din cardio gennem løb

299 kr.

Oprethold og udvikle din cardio gennem løb. Kasper giver dig et cardioprogram opdelt i tre forskellige niveauer.
Du får programmer til 2×2 uger – dermed kan du komme op på 12 ugers træning.

Mobilitetsprogrammer

Ankelmobilitet

299 kr.

Få styr på mobiliteten i dine ankler med dette 6 ugers program. Både fokus på muskler og led. Kan bruges i flere år. Særligt fokus på den dorsale fleksion.
Jacob Baagøe står bag programmet.

Hoftemobilitet

299 kr.

Få bevægelsen i hoften tilbage eller forbedr den. Du får et 6 ugers program til både muskler og led. Programmet kan altid tages frem igen, hvis du får problemer med hoften igen.
Jacob Baagøe står bag programmet.

Mobilitetsprogram til skulder og ryg

299 kr.

Bevægeligheden i din skuldre og ryg er altafgørende i alle overhead-sportgrene – men også i dagligdags træning. Du et program til skulder og et til ryg, der laves sammen. Fokus er på muskler og led. Programmet er sat til 6 uger, men kan køres meget længere.
Jacob Baagøe står bag programmet.

Massagekurser

Massageterapi af benene

299 kr.

Er du mere ambitiøs end bare at flytte hænderne rundt på benene og håbe på det bedste, selvom det føles rart? Du får en introduktion og 16 min video med gennemgang af bl.a. af baglårets spænding, faciemassage af baglåret og læg. Behandling af akillessenen og behandling af skinnebenets muskler.
Frank Ahrensbøll står bag programmet.

Massageterapi af lænderyggen

299 kr.

Kig en af de dygtigste massageterapeuter over skulderen. Lær at give massage med fokus på lænden. Til glæde for den person, du skal massere. Lær bl.a. Opvarmningen af lænderyggens muskulatur. Dybdegående massage af lænderyggen. Specifik massage omkring hoftekanten og ribbenskanten og øverste del af ballen. Og meget mere.
Frank Ahrensbøll står bag programmet.

Massageterapi af ryggen, skulder og nakke

299 kr.

Den klassiske massage på ryg, skuldre og nakke er meget eftertragtet. Lær at give denne massage rigtigt i fremtiden. Så føles det ikke bare rart, men det gør en forskel på den der modtager massagen. Vi gennemgår fx musklernes spænding, faciemassage, opvarmningen af ryggen og skuldernes muskulatur
Massage af ryggen og skulderne og opvarmning og massage af nakken.
Frank Ahrensbøll står bag programmet.

Køb alle tre massagekruser

Du kan få ben, lænderyg og skulder&ryg&nakke kurserne samlet i ét kursus. Ved at købe alle tre kurser samlet sparer du 198 kr.


Mikkel Hansens program til Ungdom

Den næste generation af håndboldspillere kan ikke træne som normalt i corona-tiden. Man udvikler ikke sin styrke, kondition eller teknik, når man ikke træner. Derfor…
Læs mere

Hold din styrke ved lige

Har du ikke adgang til de normale træningsfaciliteter? Skal du gerne holde din styrke ved lige uden træningsredskaber? PerformanceLab står bag et online forløb, som…
Læs mere

Træn som Mikkel Hansen

At opnå succes som verdens bedste håndboldspiller kræver bl.a. træning. Ud over at træne med sin klub og landsholdet træner Mikkel Hansen i PerformanceLab (som…
Læs mere
Call Now ButtonRing nu