Eventen er afholdt 🙂

Vi er glade for at kunne åbne PerformanceLab officielt. Vi er Danmarks mest ambitiøse performance- og fysioterapiklinik. Vi arbejder databaseret med stjerneatleter, morgensdagens talenter og ambitiøse mennesker, der tager deres krop, helbred og sport seriøst. Og det vil vi gerne vise dig, hvordan vi gør!

Kom derfor til PerformanceLabs åbent hus fredag den 11. januar mellem kl. 14.00 og 18.00. Adressen er Raffinaderivej 8, 2300 København.

Festlig stemning – og prøv en øvelse (eller se andre lave dem):

Vi vil gerne vide, hvor mange der ca. deltager. Skriv derfor gerne din mailadresse herunder. Så minder vi dig også om arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Jacob, Mikkel, Eric, Rasmus.

 

 

Prøv dette til Åbent Hus

Herunder kan du se billeder af hvad du bl.a. kan prøve til vores Åbent Hus. Billederne er taget i PerformanceLab. Du kan også bare se på 🙂

Opto Jump

Inbody måling (med tøj!)

View this post on Instagram

Vi laver ugentlige kropssammensætninger med en række af de personer vi samarbejder med, om at opnå deres mål. Om det er fysioterapeutiske genoptræningsforløb hvor vi ser på væske og muskelbalancen seperat i højre/venstre ben og arme, eller om det er performanceforløb, så giver dette et vigtigt indblik i din udvikling, nuværende niveau og hvordan vi skal tilpasse din træning eller behandling, så vi hele tiden træner databaseret og målrettet! Altid med vores InBody770 🎯 _________________________ @performancelabcph @inbody_dk @inbodyfrance #inbody #kropssammensætning #performancelabcph #aimforprogress #rasmuskragh #data #databaseret #fysisktræning #fysioterapi #fysio #perform #performamce

A post shared by PerformanceLab, CPH (@performancelabcph) on

Restitionsstøvler – og ærmer

 

 

Call Now ButtonRing nu