Arbejder din krop med eller mod dig? Et af de mest velkendte årsager til skader er ubalance i højre og venstre side. Det kan også være du har et øget mængde fedt mellem dine organer som ikke er synligt ude fra. Eller måske du har en øget væskemængde i den ene arm eller ben. Dette er information som er meget vigtige for at kunne sammensætte den helt optimale behandlings– og træningsplan for dig.

Det får du med en kropssammensætning i PerformanceLab

Du bliver målt i vores IbBody 770. Efter du er målt, får du et print hvor du kan se din muskelmasse, fedtfrimasse væskebalance, fedtniveau mellem organerne og meget meget mere. Når du har din første kropssammensætning, så har du din baseline, og så arbejder vi ud fra den. En kropssammensætning står derfor sjældent alene.

Pris for en kropssammensætning i PerformanceLab

Prisen er  299 kr for en kropsammensætningsanalyse. Kropssammensætningsanalysen er en fast del af alle vores screeninger og forløb.

View this post on Instagram

Vi laver ugentlige kropssammensætninger med en række af de personer vi samarbejder med, om at opnå deres mål. Om det er fysioterapeutiske genoptræningsforløb hvor vi ser på væske og muskelbalancen seperat i højre/venstre ben og arme, eller om det er performanceforløb, så giver dette et vigtigt indblik i din udvikling, nuværende niveau og hvordan vi skal tilpasse din træning eller behandling, så vi hele tiden træner databaseret og målrettet! Altid med vores InBody770 🎯 _________________________ @performancelabcph @inbody_dk @inbodyfrance #inbody #kropssammensætning #performancelabcph #aimforprogress #rasmuskragh #data #databaseret #fysisktræning #fysioterapi #fysio #perform #performamce

A post shared by PerformanceLab, CPH (@performancelabcph) on

Udføres af Rasmus Thomhav, Cecilie Harboe og Jacob Baagøe.

Call Now ButtonRing nu