Er du træt af dine konstante smerter i kroppen? Uanset om det er nakkesmerter, en øm ryg, skulderen, den er gal med, eller andre dele af kroppen, der driller, så kan vores fysioterapeuter hjælpe dig videre.

Vi skal finde roden til smerten og derefter behandle den igennem et forløb. Vi tilbyder også online forløb.

Det får du gennem fysioterapi i PerformanceLab

Ved en fysioterapeutisk behandling får du en grundig, strukturel undersøgelse. Derudover laver vi en analyse af dine bevægelser. Ud fra dette lægger vi en målrettet behandlingsplan med udgangspunkt i dine problemer, ressourcer og behov. Det sikrer, at du føler dig tryg i behandlingen, når du selv ved, hvad der er galt.

Din egen indsigt hjælper også i behandlingen, da du er opmærksom på roden i problemerne i hverdagen, og når du evt. træner.

Behandlingsforløbet vil altid være kombineret med aktiv fysioterapi. Derfor vil du også modtage et skræddersyet genoptræningsprogram for at reducere risikoen for, at problemet kommer igen.

Vi vil undgå, at du er tilbage med samme skade seks måneder senere. I stedet vil vi arbejde for, at du efter forløbet er motiveret til at arbejde på at blive stærkere, mere lean eller hurtigere. Alt efter dit behov.

I videoen herunder kan du se et eksempel på, hvordan vores fyisoterapeut Rasmus Thomhav arbejder på håndboldspilleren Mikkel Hansens knæ og læg. I PerformanceLab hjælper vi både atleter og helt almindelige danskere. Fordelen ved det er, at alle har adgang til udstyret og ekspertisen, der normalt kun er tilgængelig for atleter.

Pris for fysioterapeutisk behandling i PerformanceLab

Første gang tager undersøgelsen en time og koster 799,- kr. Efterfølgende konsultationer på en halv time koster 399,- kr. Normalt vil vi lave et forløb for dig på en fast pris baseret på behov for træning, programlægning, om du vil have massage inkluderet, selvfølgelig skadens omfang mv.

Vi har aftaler med stort set alle private sundhedsforsikringer. De vil betale den andel, du eller din arbejdsplads har aftalt. De fleste private sundhedsforsikringer kræver en henvisning fra din læge. Derefter tager du fat i sundhedsforsikringen, der sender dig et brev (E-boks), hvor dækningen garanteres. Det brev bedes du tage med til os.

Udføres af Rasmus Thomhav, Cecilie Harboe, Daniel Haack og Jacob Baagøe.

Vores uddannede fysioterapeuter deltager løbende på efteruddannelser. Det kan fx være inden for manuel terapi eller Dip MPT. Derfor er vores behandlingsmetoder altid baseret på den nyeste faglige viden.


Hvis du vil tale med en af vores fysioterapeuter over telefonen først, kan du udfylde formularen herunder eller ringe på 71 96 97 99. Så taler vi om din situation. Vi glæder os til at tale med dig!

Vi vil gerne takke dem der anbefaler os. Og vi vil gerne forbedre vores markedsføring, så skriv gerne hvordan du fandt os eller hvor du kender os fra.
Call Now ButtonRing nu