En idrætsskade opstår under sport, eller hvis du afholder dig fra at dyrke din sport over en periode. Det er rigtig irriterende. Men heldigvis kan du gøre noget ved det gennem sportsfysioterapi.

Når du kommer til undersøgelse, laver vi en diagnosticering af din idrætsskade på strukturniveau. Vi laver en analyse af årsagen, hvad enten den er intern eller ekstern eller begge dele. Derudover laver vi en analyse af, hvilke arbejdskrav i sporten eller hverdagen, som du skal tilbage til. Herudfra sammensætter vi en behandlings- og genoptræningsplan. Planen starter progressionsmæssigt fra højest mulige niveau i overensstemmelse med kliniske retningslinjer. Målet er, at du bliver skadefri og kan vende tilbage til din fysiske aktivitet med et endnu bedre udgangspunkt. Vi tilbyder også online genoptræning over videoopkald.

Det får du med sportsfysioterapi i PerformanceLab

Vi laver en såkaldt træningsintervention, hvor vi følger dig for at sikre, at du altid træner med høj kvalitet i teknik, alignment og intensitet. Vi har stort fokus på træning af det skadede område. Samtidig laver vi vedligeholdende træning for resten af kroppen.

Du afslutter dit genoptræningsforløb med funktionelle klartests, der sikrer, at dine fysiske ressourcer som minimum svarer til idrætsniveauets arbejdskrav. Det nedsætter risikoen for recidiv – altså at skaden vender tilbage. Dit genoptræningsforløb vil munde ud i styrket performancetræning. Dermed vil du altid vende tilbage endnu stærkere, mere stabil og i bedre tilstand, end da du pådrog sig skaden.

Herunder kan du se, hvordan Rasmus Thomhav arbejder på håndboldspilleren Mikkel Hansens knæ i vores behandlingsrum i PerformanceLab.

Pris for sportsfyisioterapi i PerformanceLab

Første gang tager undersøgelsen en time og koster 799,- kr. Efterfølgende konsultationer på en halv time koster 399,- kr. Typisk laver vi aftaler for længere forløb, så du er klar til din sport igen. I længere forløb tilpasser vi priserne invidivuelt.

Vi har aftaler med stort set alle private sundhedsforsikringer. De vil betale den andel, du eller din arbejdsplads har aftalt. De fleste private sundhedsforsikringer kræver en henvisning fra din læge. Derefter tager du fat i sundhedsforsikringen, der sender dig et brev (E-boks), hvor dækningen garanteres. Det brev bedes du tage med til os.

Vores uddannede fysioterapeuter deltager løbende på efteruddannelser. Det kan fx være inden for manuel terapi eller Dip MPT. Derfor er vores behandlingsmetoder altid baseret på den nyeste faglige viden.

Vi kan kontakte dig

Udfyld nedenstående formular, så kontakter en af vores fysioterapeuter dig snarest for at tale om dine behov.

[wpforms id=”195″]