Vil du vide præcist, hvor god din kondition er gennem en VO2-maks-test? Med den viden kan du se, om du performer til dit yderste og forbedre dit træningsprogram. Hvis du løbende får taget en VO2-maks-test kan de følge med i forbedringerne. I PerformanceLab tilbyder vi VO2-maks-tests, fordi vi har en databaseret tilgang til træningen. Vi måler, lægger planer og derefter eksekverer. I evalueringen måler vi igen for at se udviklingen. Det gør vi blandt andet med en VO2-maks-test. Vores testekspert, Kasper Rabjerg, udfører testen og rådgiver dig til det bedste træningsforløb ud fra testresultaterne og dine mål.

VO2-maksimal test med måling af blodlaktat

Den maksimale iltoptagelsestest varer cirka 6-8 minutter eksklusiv opvarmning. Testen foregår som en ”all-out test” på et løbebånd, hvor elevation langsomt stiger til udmattelse. Med andre ord til du ikke kan mere. Mens du løber, får du en maske på, hvorigennem vi måler iltoptagelsen. Efter testen byder vi på en proteinbar eller -drik fra Novo Organic Energy.

VO2-maks-testen er både relevant for løbere, som ønsker en evaluering af deres nuværende kondition og for holdsportsudøvere eller andre atleter, som ønsker en evaluering af deres kondition.

Hvis du ønsker en VO2-maks-test sammen med en VO2 submaks-test, kan du læse mere her. Uanset anbefaler vi, at du taler med vores ekspert, Kasper Rabjerg, om den bedste løsning for dig.

Med VO2-maks-testen får du følgende resultater:

  • Din maksimale iltoptagelse (VO2-max)
  • Dit kondital (VO2-max/kg)
  • Din makspuls
  • Måling af dit blodlaktat efter udmattelse
  • Måling af din maksimale ventilation og respirationsfrekvens

Gratis videokursus i iltoptagelsestests / VO2

Mange ambitiøse sportsudøvere brugere iltoptagelsestests i deres træningsprogram. Få svar på hvordan og hvorfor, når testleder Kasper Rabjerg gennemgår mulighederne i vores videokursus. Der er mulighed for gratis adgang.

LÆS MERE HER

Forberedelse til VO2-maks-test

Inden tests, hvor du løber, er det vigtigt at du er fysisk og mentalt veloplagt. Derfor anbefaler vi at du vedligeholder en normal døgnrytme i dagene op til testen. Du bør også spise og drikke som normalt og afholde dig fra hård træning i to dage op til testen.

Pris på en VO2-maks-test i PerformanceLab

Når du tager en løbetest som VO2-maks-testen, får du også foretaget en InBody-scanning, som anvendes til at analysere din kropskomposition. Derudover får du en forklaring på dine resultater. Vi arbejder gerne sammen med dig om at planlægge dit træningsforløb fremadrettet og vi står gerne til rådighed som personlige trænere, hvor testen inkluderes i dit forløb. Prisen samlet er 1.000 kr.

Køber du flere tests for at følge din udvikling, laver vi en individuel pris til dig. Kontakt Kasper Rabjerg på [email protected]. Du kan også kontakte Kasper for spørgsmål vedrørende testen. Vi laver desuden aftaler om gruppepriser til foreninger, firmaer, løbeklubber og andre grupper. Kontakt Kasper.

Call Now ButtonRing nu