Golfscreening i Performance Lab hjælper dig med at finde ud af, hvor du kan sætte ind for at øge din golfperformance. Desværre træner mange deres golffærdigheder uden at vide, på hvilke områder de får mest muligt ud af at forbedre sig. Vi går databaseret til værks og tilbyder derfor en golfscreening, der bl.a. hjælper dig med at:

  • Undgå smerter, når du spiller golf
  • Forbedre dit golfhandicap
  • Slå længere
  • Blive mere stabil i dit golfsving

Hvis du har smerter i dit golfspil, anbefaler vi, at du først får styr på smerterne. Kontakt os for fysioterapi for golfspillere.

Sådan foregår en golfscreening i PerformanceLab

I golfscreeningen undersøger vi din mobilitet, stabilitet, styrke og eksplosivitet i de bevægelser, der bruges i golfsvinget. Ud fra resultatet lægger vi en målrettet plan for, hvordan vi sammen sørger for at få det absolut maksimale ud af dit golfpotentiale.

Har du smerter, vil dette altid være det første, vi undersøger i golfscreeningen. Det vil være muligt at lave et sideløbende behandlingsforløb. Det bedste er selvfølgelig at undgå smerter i det hele taget. Derfor er en golfscreening mindst så relevant, inden du har smerter, som når du har smerter. Med udgangspunkt i screening-resultatet lægger vi et personligt træningsprogram, der passer præcis til dit niveau og alder.

Det kan være et program til træningscenteret eller et hjemmeprogram.

Processen for golfscreening

Golfscreeningen hos PerformanceLab er delt op i flere elementer. Vi tester dig og gennemgår:

  • TPI’s (Titelist Performance Institut) er low load screening. Det giver dig et fantastisk billede af din evne til at separere bevægelser, mobilitet. Det viser også din stabilitet i de bevægelser, vi gerne vil se i golfsvinget.
  • FMS (Funktionel Movement Screen). Her ser vi på, hvordan du bevæger dig i kombinerede bevægelser.
  • En alderssvarende styrketest. Vi tester de muskelgrupper, som bruges i golfsvinget – så ved vi, hvor vi skal sætte ind styrkemæssigt.
  • Test af eksplosivitet. Her undersøger vi, hvor god du er til at sætte styrke og speed sammen. Golf er en eksplosiv rotationssport, så samarbejdet mellem styrke og eksplosivitet er essentielt.

Pris for golfscreening i PerformanceLab

Prisen er et engangsbeløb, der dækker alle deltests og gennemgang af testene. På baggrund af testen lægger vi en plan for et videre forløb (forløbet efterfølgende er ikke med i prisen). Du får dit personlige træningsprogram via eget login til MyTPI med videoer, der viser øvelserne.

Testen udføres af Rasmus Thomhav.


Hvis du vil tale med Rasmus først, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular, så giver han et kald.

[wpforms id=”458″]