Hvad er et af de største og vedvarende mål for alle atleter og motionister?

At være skadesfri!

Med PerformanceLab Management Platformen kan du få kendskab til førhen ukendte faktorer, der påvirker din performance. Med vores databaserede tilgang kan vi slå til, FØR skaden sker.  Det drejer sig blandt andet om faktorer som søvn, dehydrering, søvnkvalitet, træningsbelastning samt områder om din mentale parathed.

Vi følger dig hver time, hver dag. Hvis der skulle opstå noget uregelmæssigt, så hører du fra os med det samme. På den måde kan vi få rettet op på udfordringerne, så du undgår at blive skadet.

PerformanceLab Management Platformen er også et unikt værktøj til din egen selvuddannelse af din krop og din fysiske udvikling. Du får simpelthen bedre indsigt i din krops reaktionsmønstre.

Sådan fungerer PerformanceLab Management Platform

Når du bliver oprettet på platformen, sammensætter vi en række spørgsmål, som du løbende svarer på. Spørgsmålene udvælges efter dine mål. Herfra vil du dagligt eller ugentligt modtage beskeder, som du svarer på. PerformanceLab Management Platform er baseret på det canadiske firma Kinduct, der understøtter atleter og sportsudøvere i hele verden. PerformanceLab har eneret på systemet i Danmark. PerformanceLab Management Platform gør os i stand til at styre og analysere data og anbefale de rigtige tiltag ud fra data til vores atleter. Dermed minimerer vi antallet af skader.

Pris for PerformanceLab Management Platform

Oprettelse af profil, behovsafklaring og opsættelse af spørgeskemaer er en engangsomkostning på 999,- kr. Brugen af systemet koster 500 kroner i måneden. Du får tilknyttet Rasmus Thomhav eller Jacob Baagøe, som vil monitorere din situation.