Kan du ikke hæve og sænke spisebordet? Er sofaen alligevel ikke så rar at arbejde i efter en uges hjemmearbejde? Det er vigtigt at holde kroppen fit for fight, når du arbejder hjemme. Derfor har PerformanceLab lavet et online forløb, som din krop vil takke dig for!

Undgå ubehag i lænden, hold i nakken, irriterende spændingshovedpiner ved at passe på din krop. Det hjælper vores online forløb dig med. Jacob Baagøe, fysioterapeut og performance specialist guider dig igennem nogle nemme øvelser i et program, du kan lave hver dag på blot 10 minutter.

Indholdet i programmet: Øvelser til hjemmekontoret

 • 12 min video, der gennemgår:
  • Opvarmning af ryg
  • Opvarmning af nakke
  • Øvelser til lænd, og øvre ryg samt nakke
  • Stræk til ryg og nakke
  • Indstilling af computer
 • Hele programmet forklaret på skrift
 • Forklaring af hvordan du indstiller computeren på skrift
 • Email flow med remindere om programmet, der minder dig om øvelserne og inspirerer dig løbende

Det hele baserer sig på mange års erfaring og databaseret forskning. Du kan læse om Jacobs uddannelse og erfaring her.

Du bestemmer prisen i Corona-tiden

Som alle andre er det en mærkelig tid for os. På få dage gik vi fra en sund forretning i vækst til en fremtid, der er noget mere usikker. Men ordet “samfundsind” har sat sig fast hos os. Vi vil gerne hjælpe andre i det omfang det er muligt.

Derfor har kan du selv bestemme prisen på vores program. Vores normalpris er 299 kr. Hvis du betaler det, hjælper du os rigtigt meget med at få nogle penge ind i en svær tid. Men vi forstår også, at andre også kan stå i en svær situation. Derfor kan du selv bestemme hvor meget rabat du vil give dig selv. Og ja, du kan faktisk få forløbet til 0 kr!

Her er rabatkoderne du kan bruge baseret på, hvor meget du kan hjælpe os (alle priser er inklusiv moms):

 • 299 kr: Du er en superstar og bruger ingen kode
 • 199 kr: JegGiver199
 • 99 kr: JegGiver99
 • 0 kr: JegGiver0

Hvis du bruger en kode, så klik på “Brug kode” i betalingsvinduet. Skriv koden i feltet og klik på “Brug kode”. Så ændrer prisen sig, og du kan fortsætte købet til den opdaterede pris. Husk at bruge koden præcis som den står angivet med store og små bogstaver.

Virksomheder, der ønsker adgang for deres medarbejdere til programmet, kan købe en licens, der giver alle medarbejdere adgang. Kontakt Eric Ziengs for at få en aftale på plads. Vi tager os af alle de praktiske ting – du skal kun informere dine medarbejdere. Vi kan tilpasse programmet med budskaber og links, der passer til din virksomhed. Hos mindre virksomheder kan I bare få medarbejderne til at tilmelde sig ovenfor. Hvis du har over 20 medarbejdere, håber vi på, du vil købe en licens og støtte os.

God fornøjelse med programmet og pas godt på din krop og hinanden!


Hold din styrke ved lige

Har du ikke adgang til de normale træningsfaciliteter? Skal du gerne holde din styrke ved lige uden træningsredskaber? PerformanceLab står bag et online forløb, som…
Læs mere

Træn som Mikkel Hansen

At opnå succes som verdens bedste håndboldspiller kræver bl.a. træning. Ud over at træne med sin klub og landsholdet træner Mikkel Hansen i PerformanceLab (som…
Læs mere

Mikkel Hansens program til Ungdom

Den næste generation af håndboldspillere kan ikke træne som normalt i corona-tiden. Man udvikler ikke sin styrke, kondition eller teknik, når man ikke træner. Derfor…
Læs mere
Kategorier: Online

Call Now ButtonRing nu