Har du mod på at lære at massere ryggen, skulderne og nakken rigtigt? Er du mere ambitiøs end bare at flytte hænderne rundt på ryg og nakke og håbe på det bedste, selvom det føles rart? Så er vores massagekursus til nakke, skulderne og ryggen det helt rigtige.

Du lærer at massere med fokus på resultater frem for kun, at massagen føles rart. Vi lærer dig metoderne og giver dig indsigt i, hvorfor du skal bruge de forskellige massagemetoder til nakken, skulderne og ryggen.

Underviser: Frank Ahrensbøll, RAB registreret massageterapeut

Frank Ahrensbøll er PerformanceLabs allround massageterapeut . Han er en af Danmarks dygtigste massageterapeuter med fokus på både atleter og helt almindelige mennesker. Kurserne blev til under corona-krisen, hvor massage ikke måtte udføres. Behovet for massage var der stadig. Derfor lavede Frank 4 massagekurser. Læs mere om Frank her.

Kurset er et videokursus med inspiration på mail. Videoerne er filmet over Franks skuldre. Dermed kan du, se hvordan Frank placerer sine hænder, og hvordan han arbejder med musklerne. 

Massagekurset til ryg, skulderne og nakken er relevante for dig, der skal massere:

 • Folk der dyrker sport
 • Unge der dyrker meget sport og som vokser
 • Unge som vokser
 • En person du gerne vil give ekstra opmærksomhed og velvære
 • En person som kan være stresset og har behov for noget afslappende massage

Indholdet i kurset: Ryg, skulder og nakkemassage

 • Hvad du skal bruge af udstyr derhjemme for at kunne behandle
 • 12 min video, der gennemgår:
  • Gennemgang af musklernes spænding 
  • Bindevævs / faciemassage
  • Opvarmningen af ryggen og skuldernes muskulatur
  • Massage af ryggen og skulderne
  • Opvarmning af nakken
  • Massage af nakken
 • Email flow med fif til massage af ryggen, skulderne og nakken, samt udvikle dine massageevner 

Tak til hele PerformanceLab teamet for sparring og tilrettelæggelse.

Hvad skal du bruge for at massere?

Vi anbefaler, at du har nogle forskellige redskaber for at massere. Du bør have adgang til massageolie, som kan købes online og i butikkerne. Alternativt almindelig madlavningsolie. Fugtighedscreme er ikke relevant at bruge. Derudover er det vigtigt, at den person, der skal masseres, kan sidde eller ligge stabilt. En massagebriks er at foretrække, men absolut ikke et krav. Du har brug for et håndklæde og evt. et tæppe. Det kan blive koldt for den der skal masseres. En foamroller eller sammenrullede håndklæder til under benene er også en fordel.

Husk at du som “behandler” også skal kunne arbejde i stillinger, der ikke på sigt kan skade dig. Derfor sørg for at holde ryggen naturlig og flyt rundt på dig selv i stedet for at række ind med en skæv ryg.

Prisen for massagekurset: Ryg, skulder og nakkemassage

Prisen for hele massageprogrammet er 299 kr inkl. moms. Der er ingen slutdato på din adgang til kurset. Du får også adgang til evt. ændringer og forbedringer af programmet.

Vi tager mod de gænge kreditkort og mobile pay. Når du har købt adgang får du en mail med et kodeord til systemet, hvor hele programmet er tilgængeligt. Mails sendes til den mail, du opretter dig med.


Klubber og virksomheder

Klubber og virksomheder, der ønsker adgang for deres medlemmer eller medarbejdere, kan købe en licens, der giver alle adgang. Kontakt Jacob Baagøe for at få en aftale på plads. Vi tager os af alle de praktiske ting – du skal kun informere medlemmer/medarbejdere. Vi kan tilpasse programmet med budskaber og links relevant for jer. Prisen er typisk 20-50 kr. per person alt efter antal og hvor meget tilpasning

God fornøjelse med kurset!


Kategorier: Online