Har du ikke adgang til dit løbehold eller en løbemakker for tiden men du vil forbedre din cardio? Eller vil du i gang med løb uden at skulle melde dig ind i en klub eller et center? Eller vil du gerne holde dit nuværende cardio niveau? PerformanceLab tilbyder et online cardio/kredsløbs forløb, som du kan starte lige nu. Programmet er baseret på løbetræning.

Den danske natur er herlig. Vi har masser af parker og grønne områder at løbe i. Men løb er ikke bare løb. Derfor har Kasper Rabjerg sammensat et program, der er nemt at følge og baseret på den nyeste forskning og baseret på erfaringer fra alle vores trænere og eksperter.

Indholdet i programmet: Forbedr din cardio gennem løb

 • Et program delt op i tre sværhedsgrader:
  • 2-3 x løb om ugen
  • 4 x løb om ugen
  • 5 x løb om ugen
 • Programmet er til 4 uger, men du kan bevæge dig op i sværhedsgrader og derfor få op til 12 ugers træning
 • Video, hvor Kasper forklarer programmet og hvordan du læser programmet
 • En video mere efter to uger, hvor Kasper forklarer de variationer, du skal lave de næste to uger
 •  De tre programmer forklaret på skrift i en pdf (inkl. læse vejledning)
 • Email flow med remindere om programmet, der minder dig om øvelserne og inspirerer dig løbende

Det hele baserer sig på mange års erfaring og databaseret forskning. Du kan læse om Kaspers uddannelse og erfaring her.

Prisen for “Forbedr din cardio gennem løb”

Prisen for hele kurset er 299 kr inkl. moms. Der er ingen slutdato på din adgang til kurset. Du får også adgang til evt. ændringer og forbedringer af programmet.

Vi tager mod de gængse kreditkort og mobile pay. Når du har købt adgang får du en mail med et kodeord til systemet, hvor hele programmet er tilgængeligt. Mails sendes til den mailadresse, du opretter dig med.

Klubber og virksomheder

Klubber og virksomheder, der ønsker adgang for deres medlemmer eller medarbejdere, kan købe en licens, der giver alle adgang. Kontakt Jacob Baagø for at få en aftale på plads. Vi tager os af alle de praktiske ting – du skal kun informere medlemmer/medarbejdere. Vi kan tilpasse programmet med budskaber og links relevant for jer. Prisen er typisk 20-50 kr. per person alt efter antal og hvor meget tilpasning, I ønsker.

God fornøjelse med programmet!


Kategorier: Online