I PerformanceLab er vi ambitiøse på vegne af vores kunder. Vi vil hjælpe dig nå dit personlige ambitiøse mål. Derfor starter vi altid et forløb med at screene og sætte mål. Derefter går vi benhårdt efter målet sammen med dig. Vi måler løbende, så vi ved om arbejdet giver de rigtige resultater. Dermed kan vi også tilpasse forløbet efter situationen. Performance er i centrum uanset om du skal tabe dig, blive i bedre form, komme tilbage fra en skade eller skal være den bedste på eliteniveau. 

Træning og fitness i Kløverbyen

Hvis du kan lide at træne i dit eget lokalområde og bor tæt på Kløverbyen, er PerformanceLab det bedste sted til din fitness, træning, fysioterapi, massage og holdtræning.

Det er absolut ikke noget krav, at du bor tæt på. Vi har kunder fra København, hele sjælland, resten af Danmark og flere fra udlandet.

PerformanceLab hjælper elitesportsudøvere og andre ambitiøse personer med at skabe varige forbedringer i deres performance i hverdagen, erhvervslivet og sporten. Vi arbejder databaseret med træning, fysioterapi og genoptræning. Sammen sætter vi ambitiøse mål. Og vi stopper ikke, før vi har hjulpet dig med at nå dem

Du kan møde PerformanceLab-teamet her. Du kan booke en tid hos os her. Og du kan finde PerformanceLab her. Hvis du som journalist vil tale med os, kan du kontakte os her.