Dit mål er i centrum hos PerformanceLab. Det er din performance, vi ønsker at understøtte og hjælpe. Fordi dine mål og behov er unikke for dig, og en andens mål og behov er unikke for hende, skal vi tilbyde mange muligheder. Det gør vi i dagligdagen gennem vores dygtige team af eksperter.

Vi gør det ikke alene. Vi har allieret os med de dygtigste samarbejdspartnere inden for hver deres felt. Det er lige fra vores træningsudstyr, til vores screening tests, vores restitutionsmuligheder, drikkevar og til dagligdagens systemer. Herunder kan du møde nogle af vores samarbejdspartnere.

Your Boots

Med restitutionsstøvler fra Your Boots er dine muskler hurtigere klar til næste træning. Læs mere om mulighederne her.

Vitamin Well

Dejligt forfriskende drikkevarer fra Vitamin Well. Alle kunder, der er i træningsforløb, i PerformanceLab kan tage en gratis flaske til træningen.

Keiser

Som en af de få i København tilbyder vi maskinerne fra Keiser, hvor du kan arbejde med din eksplosivitet og kraftudvikling

Puma

Puma er vores officielle tøjsamarbejdspartner. På sigt vil du også kunne købe PerformanceLab træningstøj udarbejdet eksklusivt med Puma.

TechnoGym

Alle vores træningsmaskiner er af den højeste kvalitet fra TechnoGym, så du får mest muligt ud af din træning.

Kaiser Sport

Vi arbejder sammen med de dygtigste fysioterapeuter med speciale inden for biomekanikken i fødderne.

SKLZ

Vi bruger de samme værktøjer som topatleterne. Derfor kan du træne med SKLZ produkter i PerformanceLab. Du kan også deres produkter igennem os.

NAMEDSPORT

Det rigtige tilskud i sport er vigtigt – især i forhold til hvad du må indtage, hvis du er professionel. Derfor finder du NAMEDSPORT produkter i PerformanceLab – til før, under og efter din træning.

Bliv partner med PerformanceLab

Har din virksomhed det rigtige udstyr, tøj, drikkevarer eller andet, som topatleter og ambitiøse danskere har brug i deres træning? Så er du velkommen til at kontakte os.