I PerformanceLab kan man til hverdag udelukkende træne sammen med en træner. Du kan udelukkende få en-til-en fysioterapi og massage. Derfor møder du typisk aldrig mere end 4-6 personer i PerformanceLab på én gang – fordelt på 400 m2 i flere behandlingsrum og træningsarealer.

Når det er sagt, følger vi myndighedernes anbefalinger. Derfor:

  • Frem til 30. marts afvikler vi kun fysioterapibehandlinger online med mindre det er kritiske behandlinger. Din behandler kontakter dig. Online behandlinger koster ikke ekstra. Nuværende bookinger vil derfor som udgangspunkt afvikles online.
  • Frem til 30. marts afvikler vi ikke massagebehandling Din behandler kontakter dig for, hvis du har bookede tider i perioden for at finde en ny tid senere.
  • Alle hold-træninger er aflyst. Vi tester visse holdtræninger online.
  • Frem til 30. marts afvikles træningstimer kun online eller udskydes. Din træner kontakter dig, hvis du har booket tid.
  • I takt med myndighedernes anvisninger opdaterer vi ovenstående.

Online video behandlinger og træninger kan bookes her (vælg din behandler) og den rette ydelse.

Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes anbefalinger og påbud. Fx at nyse eller hoste i ærmer og at blive hjemme ved symptomer. Følg myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk.

Det er en svær tid for alle. PerformanceLab er lidt over et år gammelt. Vi er derfor økonomisk stadig unge. Hvis du har mulighed for at hjælpe, er der tre ting du kan gøre:

På den måde får vi penge på kontoen til at betale vores faste udgifter, som desværre ikke stopper.

Vi håber på forståelse. Med venlig hilsen

PerformanceLab

Senest opdateret 20. marts 2020, kl. 16.16.