I PerformanceLab hjælper vi mange med deres træning. Det er lige fra begyndere til professionelle. Alle løber dog af og til ind i en udfordring:

Hvordan kommer jeg videre med min træning?

Nogle træner lidt i et af de store fitnesskæder, men får alligevel ikke nok ud af træningen. Andre har genoptrænet efter en skade og vil ikke nøjes med “bare” at komme tilbage på samme niveau som før træningen – de vil mere. Andre igen skal op på højeste niveau.

Uanset hvilken kategori du tilhører, tilbyder PerformanceLab 30 min gratis sparring med en af Danmarks dygtigste performancetrænere og fysioterapeuter, Jacob Baagøe.

Læs historien om Nikolaj på Instagram-posten herunder. Nikolaj døjede for 2 år siden med smerter i ryggen og udstråling i benet. Han løber 5 km på 21.46 minutter i dag. Det er dén transformation, Jacob kan inspirere dig med – og nej det kræver ikke at du har smerter i dag. Det kan også bare være du ikke er motiveret eller er gået i stå.

Tilmeld dig derfor en halv time gratis sparring med Jacob, som vil inspirere dig til at nå det næste niveau – uanset hvor du er i dag. Om du efterfølgende vil træne i PerformanceLab eller kører videre på egen hånd vælger du helt selv.

View this post on Instagram

Det her, det er Nikolai 🙋🏻‍♂️ Nikolai har lige forbedret hans 5 km løb med 22 %!!! 🏃🏻‍♂️💨 Nikolai startede ved Jacob for snart 2 år siden. Nikolai kom med smerter i ryggen og udstråling ned i benet. Først fik vi styr på smerterne, og fik Nikolai tilbage til hans hverdag. Så begyndte vi at lægge flere lag på gennem fysisk træning. Nikolai har 3 børn og en krævende hverdag, men prioriterede det at være fysisk ovenpå for at kunne performe i hans erhverv og sammen med hans familie. Nikolai og Jacob har løbende evalueringer hvor der også bliver sat nye målsætninger med træningen. De sidste 2,5 måned har været brugt på at give Nikolai mere overskud når han løber, og forbedre hans tid på 5 km til 22,5 minutter. Ved Nikolais første tid løb han på 2️⃣7️⃣ minutter, og nu har Jacob og Nikolai været ude på datoen for forsøget. De løb den i 2️⃣1️⃣.4️⃣6️⃣ min. Med fokuseret og målrettet fysisk træning fik Nikolai indfriet hans målsætning. Det er stærkt arbejde, Niko! Nyd ferien, og så sætter vi næste målsætning når du kommer hjem 📈🎯🥇 _____________________________________________ #performancelab #performancelabcph #performance #perform #running #run #runforrestrun #physio #fysio #jacobbaagøe #fysioterapi #fysisk #fysisktræning #fitfam #fitfamdk #aimforprogress #målsætning #vigætteraldrig #erhverv

A post shared by PerformanceLab, CPH (@performancelabcph) on

Tilmeld dig til gratis sparring her

Fortæl hvad du gerne vil tale med os om og hvad du gerne vil opnå med din træning.
Motivation er vigtigt i træning, så vi vil gerne høre om din motivation for træningen.
Dyrker du sport nu? Fortæl om det, så kan vi bedre forberede os.
Call Now ButtonRing nu