I PerformanceLab hjælper vi mange med genoptræning – professionelle, såvel som nybegyndere. Mange har dog desværre oplevet dette:

At døje med en gammel eller ny skade i forbindelse med sport eller andet

De fleste har desværre været udsat for en skade, som har været svær at komme tilbage fra. Er du en af dem, kan et forløb med fokus på genoptræning hos Christian være løsningen på dine problemer.
Søger du råd og vejledning til forbedring af din træning, så du hurtigere når dine mål, står Christian også klar. Man vil jo gerne være i topform til sin sport eller hverdagen.

Gratis sparring om din skade

I PerformanceLab kan vi hjælpe dig med dine skader og dermed din øge din performance. Vi tilbyder nu en individuel sparring med dig, hvor du fortæller om din skade. Vi vil så give dig anbefalinger til forløb, inkl. øvelser. Det hele er baseret på den nyeste viden. Målet er, at du kommer videre fra din skade.

Uanset hvilken kategori du tilhører – gammel eller ny skade, tilbyder PerformanceLab 15 min gratis sparring hos fysioterapeuten, Christian Moulton Rasmussen. For at få sparring, kan du scrolle ned og udfylde vores formular, så kontakter Christian dig i stedet.

Lidt om Christian:

Christian har stor erfaring og har behandlet massevis af atleter med at komme tilbage fra skader og efterfølgende forbedre deres træning. Han har erfaring hos en række fodboldklubber, hvor han primært har haft individuelle forløb for fodboldspillerne. Derfor er han den rette mand at kontakte, hvis du skulle døje med en skade. 

Tilmeld dig derfor en 15 minutters gratis sparring med Christian, som vil inspirere dig til at nå det næste niveau og forebygge nye, såvel som gamle skader – uanset hvor du er i dag. Om du efterfølgende vil træne i PerformanceLab eller kører videre på egen hånd vælger du helt selv.

Anmod om gratis sparring her

[wpforms id=”1476″]