Den perfekte gave til din bedre halvdel, en ven eller dig selv. Giv et træningsforløb, massage eller fysioterapi fra PerformanceLab i gave. Vælg herunder, hvad du vil købe gavekort til.

Det er en kæmpe hjælp for os i disse coronatider at få penge på kontoen, da vores indtjeningsgrundlag er væk, men udgifterne er de samme. Gavekort kan bruges i 3 år. Du får gavekortet tilsendt på mail med en kode. Derefter kan du booke tid hos vores trænere og behandlere.


Træningsforløb som gave

Alle forløb starter med en måling af din kropsammensætning og en samtale om mål og evt. skader. På baggrund af analysen og gavemodtagerens behov lægger planen for forløbet. Derfor vil alle forløb være personligt tilpassede den enkelte. Vi har forløb med flere varigheder at vælge mellem. Alle forløb har en af vores dygtige trænere tilknyttet og hver træning varer 60 min.

At give et træningsforløb i gave passer godt, når modtageren af gaven skal:

  • Komme i form
  • Tabe sig
  • Blive stærkere, hurtigere eller mere udholden
  • Vil op på næste niveau i sin træning
  • Komme over en skade
  • Vil nå et nyt mål

Sådan giver du et træningsforløb i gave

Herunder kan du se forskellige forløb, du kan vælge mellem. Forskellen på dem er længden. Jo længere forløb, jo mere gavemodtageren vil opnå. Vi sørger for at finde den bedst egnede træner til ham eller hende, der modtager gaven.

Når du har valgt hvilket forløb, du ønsker at give, kan du købe gavekortet via linket. Efter køb får du tilsendt et gavekort på forløbet. Det kan du printe ud og give til hende eller ham, der får gaven.

Den heldige modtager af din gave kontakter herefter PerformanceLab for at aftale første samtale og for at lave kropsammensætningsmålingen. På dette møde aftaler vi tidspunkter for de resterende træningstimer. De længere forløb afsluttes med en kropsammensætningsmåling og en evalueringssamtale.

Det er muligt at tilvælge vores restitutionspakke til forløbene. Her får gavemodtageren mulighed for at benytte vores isbad og nyde vores restitutionsstøvler eller ærmer efter deres træninger. Det sikrer en hurtigere restitution efter træning.

Vælg mellem disse træningsforløb som gavekort

StartupLight Start upFokusAmbitiøst
Intro-samtale Inkluderet i timen ✔️✔️✔️
Kropsmåling✔️✔️✔️
Omklædning og bad ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Antal træninger 1 1812
Personificeret forløb Begrænset Begrænset✔️✔️
Evalueringsmåling ✔️ ✔️
Evalueringsamtale ✔️ ✔️
Gratis bar fra NamedSport 1 1812
Pris 799 kr 1.200 kr.7.000 kr.10.200 kr.
Køb KØB NU KØB NU KØB NU * KØB NU
Tilvælge restitution Ikke muligt Ikke muligt1.000 kr.1.500 kr.
Forløb med restitutionKØB NUKØB NU

Giv massage som gavekort

Massage er ikke bare rart men understøtter også din træning og genoptræning. Du kan købe gavekort til en eller flere timer. Læs om vores massagebehandlinger her. De udføres af Frank Ahrensbøll, RAB registeret terapeut.

Vælg dit gavekort herunder ved at klikke på linket. Du vil kunne købe det med det samme. Gavekortet sendes inden for få minutter til din mailadresse.

Længde1 gang2 gange5 gange10 gange
30 min399 kr.799 kr.1.799 kr. 3.599 kr.
60 min799 kr. 1.599 kr.3.699 kr. 7.199 kr.

Call Now ButtonRing nu