Mange oplever smerter efter flere hårde og intensive træninger. Vil du gerne komme dig hurtigere eller har du en skade og vil gerne øge din krops helingsproces? Laserterapi kan hjælpe dig videre og hurtigere tilbage.

Hvad er laserterapi?

Laserterapi er en behandlingsform, der gør brug af koncentreret lys. Lyset fra maskinen trænger gennem din hud hele vejen ind til den enkelte celle i musklerne og overfører energi. Den ekstra energi, som cellerne får ved laserbehandling, kan reducere smerter og forkorte genoptræningsperioden.

Laserterapi hjælper blandt andet mod sportsskader, forstuvninger, leddegigt og inflammation i kroppen. Behandlingen er relativ ny, som kun få tilbyder, men er gennemtestet og godkendt af myndighederne. Den er helt smertefri. Der er ingen dokumentere bivirkninger ved behandlingsformen. 

Det får du med laserterapi

I PerformanceLab bruger vi MLS-laser til behandling. Hvis du skal behandles med laserterapi skal du enten have en henvisning fra din læge (ligesom ved fysioterapi) eller komme ind til en undersøgelse hos os, så vi kan vurdere udfordringen.

Du får en grundig undersøgelse af skaden eller smerten, du døjer med. Vi sætter ca. 30 minutter af som omfatter en samtale og undersøgelse af din smerte og de bagvedliggende årsager. Behandlingsforløbet kan variere lige fra 3 til 12 behandlinger, alt efter om du har en kronisk eller akut lidelse. 

Hvorfor skal du have laserterapi?

Laserterapi virker ved forskellige smerter og udfordringer. Det inkluderer: 

  • Reducere smerter
  • Styrke immunforsvaret
  • Forkorte helingsprocessen med skader
  • Undgå bivirkningerne: Arvæv og belastningsskader i kroppen
  • Hjælp mod hudproblemer
  • Helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75 %

Du kan booke tid direkte hos vores behandlere. Prisen er den samme som almindelig fysioterapi.

Kontakt Jacob Baagøe eller Rasmus Thomhav for yderligere information eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

[wpforms id=”1528″]