Du kommer mest effektiv tilbage fra en skade, når du genoptræner sammen med en uddannet fysioterapeut. Det gælder uanset, om det så er rygproblemer, knæproblemer, skulderproblemer eller noget helt fjerde, du bøvler med. Det kaldes for en aktiv behandling (modsat en passiv behandling, hvor du ikke laver noget).

Når du kommer til behandling i PerformanceLab, er vores første mål at få diagnosticeret din problemstilling. Efter vi præcis ved, hvad skaden er, vil vi ofte fortsætte med en aktiv behandling – vores genoptræningssessioner. Vi tilbyder også online genoptræning over videoopkald.

Det får du under en genoptræningssession i PerformanceLab

Du får en halv times superviseret træning sammen med din fysioterapeut, som sikrer kvaliteten i din genoptræning og presser på for at holde udvikling i behandlingen. Selve øvelserne bliver sammensat på baggrund af den indledende diagnosticering. Der kan også blive tale om øvelser, som du – ud over træningen hos os – kan lave derhjemme.

Pris for en genoptræningssession i PerformanceLab

En genoptræningssession koster det samme som en normal 30 min. fysioterapeutisk behandling. Din forsikring dækker også denne aktive behandlingsform.

Udføres af Rasmus Thomhav, Cecilie Harboe og Jacob Baagøe.