Fysioterapeutisk Screening

Få det fulde overblik over i din krop. Går du kæmper med konstante små irritationer eller små skader, der nok på tide at gennemgået kroppen og finde ud af hvor fejlene ligger.

En fysioterapeutisk screenning hjælper dig med at kortlagt dine problemer så du kan få dem løst. Screeningen består af en Low Load test hvor stabiliteten og din evne til muskel aktivering gennemgås for hele kroppen. En High Load test hvor vi undersøger styrken fordelt på overkrop, underkrop og core. Herefter laves der en FMS test hvor din evne til at sætte bevægelser sammen udfordres. Både ift stabilitet og bevægelighed. Dette sat samen med en kropssammensætnings måling (Se kropssammensætnings produktet) vil give et unik billede af hvor der skal sættes ind i forhold til genoptræning og eventuelt behandling.

 

Det får du med en fysioterapeutisk screening i Performance Lab

Du vil blive screenet inden for en række områder der er altafgørende for din mulighed for at blive skadesfri. Det drejer sig om:

  • Low Load screening
  • High load screening
  • FMS
  • Kropssammensætning

Screeningresultaterne og analysen er tilgængelige på PerformanceLab Management Platform. Gennem analysen vil du få feedback og et fysisk program, der er skræddersyet til at opnå dine målsætninger

Pris for Fysioterapeutisk Screening i Performance Lab

En Fysioterapeutisk Screening tager halvanden time og koster 1.900,- kr. Resultaterne er tilgængelige via PerormanceLab Management Platform.

Jacob Baagøe og Rasmus Thomhav står for Performance Screening.