Vil du gerne have mere energi? Uanset om det er i en sportsituation eller i din hverdag? Er du interesseret i vejrtrækning? Så deltag i PerformanceLabs Workshop: Optimer din vejrtrækning (mærk det på krop og sind). Det foregår onsdag den 1. juli, kl. 19.00 og slutter ca. kl. 20.30. Vi mødes i PerformanceLab.

På denne workshop vil du lære, hvorfor vejrtrækningen er vigtig, og hvordan den fungerer. Du vil lære, hvordan du via vejrtrækningen kan skabe balance i kroppen både fysisk og psykisk.

Hver eneste celle i kroppen har behov for ilten, som vi får gennem vores åndedræt. Trækker vi ikke vejret optimalt, vil kroppens celler derfor ikke få den nødvendige energi, de har brug for. Vi trækker vejret ca. 20.000 gange på et døgn, så bare en lille optimering på vejtrækningen vil gøre en stor forskel med mere energi og mindre stress. Det giver et større overskud.

Cecilie Harboe underviser denne workshop. Hun har mange års erfaring med at optimere vejrtrækning for sportsudøvere og alle andre, der ønsker et performe bedre i krop og sind. 

Kategorier: Fælles arrangement

Call Now ButtonRing nu