Holdet er lukket frem til 3. januar, jf. myndighedernes anbefalinger.

Lige nu kan du få en gratis prøvetime! Kontakt Thomas.

Arbejder du hjemme pga. corona-restriktioner? For flere er det opskriften på fx irritationer i ryggen, nakken og spændingshovedpine. Måske har du ikke den optimale indstilling af din arbejdsstation derhjemme. Det kan mærkes på din krop. Især hvis det er kombineret med intens arbejde i længere perioder, fx hvis du ikke stopper arbejdet til normal tid.

Holdtræningen er baseret på den nye fysioterapeutiske viden og erfaring. Holdet varer 30 minutter og går hele kroppen igennem. Tidspunkterne for holdene er midt på dagen som afbræk fra hjemmekontoret. Træningen foregår i PerformanceTeltet med frisk luft. Træningen er dermed udenfor men overdækket. PerformanceLab har bl.a. hjulpet virksomheder som Danske Bank, GoBoat og Metronome med træning under nedlukningen.

Du vil være en del af et hold på maksimalt 9 personer, hvor du vil blive vejledt og trænet. Vi sørger også for en afslappet og hyggelig stemning, når du nu ikke mødes med kollegerne mere. Vi overholder selvfølgelig myndighedernes corona-anbefalinger med afstand, afspritning, forsamlingsforbud mv., inkl. de nyeste pr 9. december 2020.

Alle deltagere på abonnement får gratis adgang til vores online kursus om øvelser til hjemmekontoret og hvordan du indstiller din arbejdsstation (normalpris er 299 kr)

Udendørs træning på Amager

PerformanceTeltet ligger bag PerformanceLab i Kløverbyen på Østamager bagerst på parkeringspladsen ved Raffinaderivej 8. Husk at betale for parkering, hvis du kommer i bil. Du kan stige ud af bilen og gå 30 m, så er du i teltet. Der er også nem adgang med cyklen og som gående. Bus 37 kører lige til parkeringspladsen.

Vores træning har fokus på de led og muskler, som du belaster mest gennem din hverdag med stillesiddende arbejde. Træningen bliver udført i vores PerformanceTelt, hvor der er læ. Teltet har alt udstyr, der er behov for under træningen og er optimeret til denne type træning.

30 minutters træningssessions

Med 30 minutters træningssessions kan du tilpasse træningen i din hverdag og nå at komme tilbage på hjemmekontoret med frisk energi. Du bedes klæde om hjemmefra og tage bad og klæde om derhjemme efter træningen.

Fordelen ved holdtræning, er at du træner sammen med andre – det kan være med til at motivere at nå jeres mål sammen. Det kan også være at du motiveres af konkurrenceelementet i at se andre lave de samme øvelser som dig.

Vi træner udenfor bagved PerformanceLab i et telt, så regn og sne ikke påvirker træningen. Alt udstyr bliver sprittet af før og efter brug. Derudover vil der under hele træningen være sprit tilgængeligt.

Thomas Kjærbye er din træner

Tidligere FCK-spiller og fysisk træner hos DBU, Lyngby BK og FCM er din træner. Efter sin fodboldkarriere er Thomas gået trænervejen med fokus på den enkeltes trivsel. Derfor er Thomas den ideelle træner til dig, der arbejder hjemmefra og har brug for et afbræk fra hjemmekontoret for at få et skud energi. Læs mere om Thomas her.

Vi anbefaler træning 2-4 gange om ugen. Men du kan selv sammensætte dit abonnement ud fra hvor mange træninger du ønsker.

Tilmelding, pris og gratis ekstra ydelse

Vi har faste træninger på følgende tidspunkter. Bemærk, hvis timerne ikke er tilgængelige via dit booking link er holdet fyldt.

  • Mandag: kl. 13.45 – 14.15 og 14.25 – 14.55 og 15.05 -15.35
  • Tirsdag: kl. 13.45 – 14.15 og 14.25 – 14.55 og 15.05 -15.35
  • Onsdag: kl. 13.45 – 14.15 og 14.25 – 14.55 og 15.05 -15.35
  • Torsdag: kl. 13.45 – 14.15 og 14.25 – 14.55 og 15.05 -15.35
  • Fredag: kl. 13.45 – 14.15 og 14.25 – 14.55 og 15.05 -15.35

Der er forskellige muligheder for at få adgang til holdene. Få oversigtet og tilmeld dig direkte herunder. Du er også velkommen til at kontakte Thomas for vejledning til, hvilket setup er bedst for dig.

Hvis du tilmelder dig et abonnement, får du gratis adgang til vores online kursus i øvelser, du kan lave på hjemmekontoret. Derudover får alle med 8 eller 12 træninger om måneden adgang til en månedlig gratis kropsmåling, så du kan følge med i udviklingen. Kurset og kropsmålingen koster til sammen 598 kr – du får det gratis med!

Ud over abonnementerne herunder, kan du købe et klippekort med 10 træninger til 700 kr. Du kan købe ti-turskortet her. Normalprisen for én træning er 75 kr. Abonnementerne herunder er dog de billigste.

Hjemmekontors træning abonnementer

Holdnavn Enkelt køb af holdBasicAmbitiøsAll in
Antal hold per måned14812
Adgang til FB gruppe ✔️ ✔️ ✔️
Kropsmåling (InBody 770)1 pr måned1 pr måned
Adgang til online kursus✔️✔️✔️
Pris per gang75 kr.62,25 kr. 43,63 kr. 41,58 kr.
Pris 75 kr. 249 kr. pr. måned349 kr. pr. måned499 kr. pr. måned
Køb KØB NUKØB NU KØB NU KØB NU
TilmeldingsformOnline hver gangAuto via kreditkort Auto via kreditkort Auto via kreditkort

Kropsmålinger koster normalt 299 kr. Opsigelse er løbende måned + 1 måned. ved tilmelding får du adgang til din profil, hvor du kan se, hvilke hold du er tilmeldt. Vi har ingen bødetakster for udeblivelse. Men vi sætter pris på, at du giver besked – ikke mindst i coronatiden, hvor vi har begrænsede antal pladser på hvert hold. Du kan få en sms og / eller mail med påmindelse om dit hold. Abonnementet og holddeltagelse kan ikke overdrages til andre. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. Du får adgang til vores online kursus om hjemmeøvelser og indstilling af hjemmekontoret (normalpris 299 kr).

Kategorier: Hold