Holdene er for dig, der ønsker at træne i indbydende omgivelser og gå derfra med øget velvære i kroppen. Træningerne foregår udenfor i morgentimerne, hvor du bliver stimuleret af solen og den fantastiske lokation på Islands Brygge. Vi træner ved bådene hos GoBoat.

Der er tre hold at vælge imellem, fordelt over seks gange ugentligt; Åndedræt & mindfulness og Styrketræning, hvor de store muskelgrupper bliver trænet samt et Mobilitetshold med fokus på at øge bevægeudslag i kroppen. Kendetegnet for alle holdene er, at der vil være lav musik, der afspejler den rolige morgenstemning på Islands Brygge.

Da vi er på Islands Brygge, kan du efter træningen gå over i et af havnenebadene og tage direkte på arbejdet efterfølgende. Adgang til havnebade er ikke inkluderet i holdet (de er heldigvis billige eller gratis – tjek deres hjemmeside) Alle holdene vil køre henover sommeren. Mere om holdene herunder.

Der er tilknyttet en Facebookgruppe til holdene, hvor der kan stilles spørgsmål til træningen. Derudover er fællesskabet med alle, der træner, vigtigt for os. Du får nye bekendtskaber.

Vælg mellem 3 forskellige hold

Alle hold afvikles hos GoBoat på Islands Brygge 10, 2300 København S. Inden bådene skal ud og sejle hele dagen, har vi området for os selv. Træningen foregår nede ved bådene på bådbroen. Du kan sagtens træne på træet, men du kan også tage din egen måtte med og evt. et tæppe til hold med mindre bevægelse (fx åndedræt).

Du bedes møde op omklædt. Vi har desværre ikke omklædning eller bademuligheder. Men du kan evt. købe billet til Havnebadet lige ved siden af.

Da holdene foregår udendørs, kan det blive aflyst, hvis vejret ikke arter sig – lidt vand er vi dog ikke bange for. Vi oplyser i Facebook-gruppen, hvis der er ændringer pga vejret.

Åndedræt & mindfulness med fokus på den store åndedrætsmuskel

Vejrtrækningen er en automatiseret proces styret af vores nervesystem. Vejrtrækningen er noget de færreste tænker over. Åndedræt foregår på autopilot, men det har store konsekvenser, hvis vi ikke trækker vejret med kvalitet. Oftest bliver vejrtrækningen overfladisk og hurtig, og det sætter gang i en stress-respons i vores krop, som ikke er hensigtsmæssig.

På holdet kommer vi til at arbejde med rolige og dybe vejrtrækninger i GoBoats flotte omgivelser ud mod Københavns havn. Du får redskaber til at reducere stress, muskelspændinger, og du vil gå derfra med en krop i større ro. Der bliver også bevægelse i nogle øvelser – specielt på de dage, hvor det er lidt koldere.

Morgenmobilitet på Bryggen

Holdet er til dig, der gerne vil have større bevægefrihed i de stillinger, du bruger i din hverdag. Der vil blive arbejdet med en kombination af dynamisk stræk og mere langsomme og statiske stræk. Åndedræt og kropsbevidsthed vil være hovedelementer i træningen, da de er vigtige parametre for at kunne få en smidigere krop og en mere balanceret krop og sind.

Styrketræning på Bryggen

Styrketræningen er for dig, der ikke har lyst til at stå i et svedigt træningslokale, men derimod trives med at få aktiveret din krop i fantastiske omgivelser med lav musik egnet til træningen. Selv om træningen foregår mere roligt, vil vi få fat i de store muskelgrupper, og du vil gå herfra med en følelse af, at du har brugt din krop og har fået sved på panden. Holdet er relevant uanset din alder. Træningen bliver lagt efter niveau på dagen ud fra deltagernes behov, så alle går hjem med følelsen af god robust træning, der kan mærkes.

Tilmelding og pris

Du tilmelder dig nedenfor, hvor du vælger abonnementsformen. Når du er medlem får du et link tilsendt, hvorigennem du booker de enkelte hold. Du får også en mail med login-informationer til når du skal booke.

Vi har faste træninger på disse tidspunkter. Bemærk, hvis timerne ikke er tilgængelige via dit booking link er holdet fyldt.

 • Mandage:
  • Styrketræning kl. 7.00 – 7.45
  • Morgenmobilitet og 7.50 – 8.35
 • Onsdage:
  • Åndedræt & Mindfulness kl. 7.00 – 7.45
  • Styrketræning og 7.50 – 8.35
 • Torsdage:
  • Styrketræning kl. 7.00 – 7.45
  • Morgenmobilitet og 7.50 – 8.35

Tidspunkterne kan veksle, men vil blive varslet i god tid.

Du er også velkommen til at kontakte Christian for vejledning til, hvilket setup er bedst for dig.

PerformanceLab Træning på Bryggen- abonnementer

HoldnavnEnkelt køb af holdTræning på Bryggen- basicTræning på Bryggen- ambitiøsTræning på Bryggen- all in
Antal hold per måned1 (betales per gang)4812
Adgang til FB gruppe ✔️ ✔️ ✔️
Kropsmåling (InBody 770)1 pr måned
Rabat ved booking af GoBoat både10% mandag til torsdag10% mandag til torsdag
Online mobilitetskursusHoftemobilitetskursusHoftemobilitetskursusHofte, ankel, skulder & rygmobilitetskursus
Pris per gang85 kr.74,75 kr. 49,80 kr. 45,75 kr.
Pris85 kr. 299 kr. pr. måned399 kr. pr. måned549 kr. pr. måned
Køb Book ét holdTILMELD DIGTILMELD DIGTILMED DIG
TilmeldingsformOnline hver gangAuto via kreditkort Auto via kreditkort Auto via kreditkort

Betingelser

Opsigelse er løbende måned + 1 måned. Ved tilmelding får du adgang til din profil, hvor du kan se, hvilke hold du er tilmeldt. Når du er tilmeldt får du et link, hvor du kan tilmelde dig til de enkelte hold. Da holdene foregår udenfor er vi afhængige af vejret. Hvis vejret er meget dårligt, må vi aflyse hold – det giver vi ikke kompensation for. Vi er desværre ikke herre over vejret.

Vi har ingen bødetakster for udeblivelse. Men vi sætter pris på, at du giver besked. fx i Facebook-gruppen. Du kan få en sms og / eller mail med påmindelse om dit hold. Abonnementet og holddeltagelse kan ikke overdrages til andre. Tilmelding til holdene sker efter først til mølle princippet. Kropsmålinger koster normalt 299 kr.

Alt efter abonnement er der inkluderet mobillitetskurser, som ligger online. Det får du adgang til på din profil.

Kategorier: Hold

Call Now ButtonRing nu