Hvorfor massage på abonnement?

Det korte svar er, at massage på abonnement er en kontinuerlig behandling, der forebygger, modsat behandling når skaden eller genen er indtruffet.

Mange, der får skade eller gener, tager først til massagebehandling EFTER skaden er sket for at få genen eller skaden væk. Det er ofte mere bekosteligt, da det tager flere behandlinger og tid at få bugt med skaden efter den er indtruffet. Af samme grund bliver det dyrere. Men vi tilbyder selvfølgelig helt almindelig massage, som kan bookes fra gang til gang.

Når skaden eller genen er færdigbehandlet og væk, går mange tilbage til det arbejde eller den aktivitet, som forårsagede skaden. Sandsynligheden for at skaden kommer tilbage er betragteligt større. Du kommer ind i en ond spiral så at sige.

Så forestil dig i stedet et forløb, hvor du er frisk og fri for skade. Din muskulatur bliver behandlet løbende og danner affaldsstoffer på den rigtige måde og kan komme af med dem. Når den krop jævnligt får massagebehandling, vil en holde sig i en god cirkel. Du kan fortsætte med at træne eller udføre dit arbejde med langt færre problemer og skader. Skulle du få en skade, er den også nemmere at få bugt med.

Med et månedligt abonnement til massage kommer du desuden rent faktisk af sted. For du har jo betalt automatisk og sat massagetiderne ind i din kalender. Mange uden et abonnement har gode intentioner, men gør det alligevel ikke på grund af hverdagens travlhed. Og når skaden så sker, venter man lige og ser om de første tegn på en gene går væk. Det gør de bare aldrig. Tiden flyver og pludselig er der gået to-tre måneder uden behandling, og generne er begyndt at tiltage, og den onde spiral er dannet.

Der er forskel på behovene. Derfor har vi lavet flere forskellige abonnementsformer alt efter dine behov.

Massageabonnementer i PerformanceLab

Den restituerende: 1 gang om måneden

Dette massageabonnement er til dig som er skadesfri og i bund og grund har det fint både i arbejde og træning men har behov for at blive løsnet lidt op, så dine muskler kan performe godt og ikke strammer til. Denne er også perfekt for at holde dig i den gode cirkel.

Den vedligeholdende: 2 gange om måneden

Dette massageabonnement er lavet til dig som har tilbagevendende gener i bevægeapparatet enten grundet dit arbejde, som måske er meget stillesiddende eller en aktivitet, som du får lavet nogle uhensigtsmæssige spændinger på.

Vi har mulighed for at afhjælpe de gener, du har. Dernæst sørger vi for at holde dig fri for de gener i fremtiden. Hvis vi samtidig kan få nogle øvelser eller træning ind så bliver du hurtigt godt hjulpet videre og kan komme op i det restituerende abonnement.

Den ambitiøse: 3 gange om måneden

Dette massageabonnement er lavet til flere forskellige typer af behov. Den første er til atleter, som skal performe maksimalt hele tiden. Den hyppige behandling sørger for at holde muskulaturen klar og sikrer, at den restituerer så hurtig så muligt. Med næsten en behandling om ugen sikrer vi, at du er klar til træninger og turneringer.

Den anden gruppe, som kan have behov for dette er folk med kroniske gener eller sygdomme. Folk med Parkinsons, forskellige gigtsygdomme som eksempel morbus Becterew, skoliose eller sklerose. Det kan også være til dig, der er i gang med genoptræning efter skade eller operation. Her holder vi muskulaturen så smidig og fleksibel så muligt og sørger for du hurtigst muligt kommer tilbage efter din skade.

Hvis du har brug for mere massage, laver vi et specialabonnement til dig.

Tilmelding og pris

Med et massageabonnement kan du frit booke det antal massagetider, som dit abonnement indeholder. Tidspunkterne booker du direkte i Franks kalender (eller aftaler med ham). Efter tilmelding får du en en profil (du får tilsendt kodeord), hvor du kan se dine bookinger og kan booke direkte i Franks kalender.

Se de forskellige abonnementsformer herunder, så du nemt kan sammenligne. Jo større abonnement, jo billigere pris per booking. Du kan ikke overføre massage fra måned til måned. Bindingen er kun løbende måned + en måned. Du er også velkommen til at kontakte Frank for vejledning til, hvilket setup er bedst for dig. Hvis du er tilknyttet en af vores trænere eller behandlere, kan du også kontakte vedkommende.

Massageabonnementer

AbonnementEnkelt bookingRestituerendeVedligeholdendeAmbitiøse
Antal bookinger per måned1123
Massagens længde, min.55555555
Online kursus inkluderetNejNejJa, lær at give massageJa, lær at give massage
Pris per gang799 kr.699 kr. 649 kr. 599 kr.
Pris 799 kr. 699 kr. pr. måned1.299 kr. pr. måned1.799 kr. pr. måned
Køb KØB NUKØB NU KØB NU KØB NU
TilmeldingsformOnline hver gangAuto via kreditkort Auto via kreditkort Auto via kreditkort

Opsigelse er løbende måned + 1 måned. ved tilmelding får du adgang til din profil, hvor du kan se, hvilke hold du er tilmeldt. Her kan du også booke direkte. Vi har ingen bødetakster for udeblivelse. Men vi sætter pris på, at du giver besked. Du kan få en sms og / eller mail med påmindelse om dit hold. Abonnementet kan ikke overdrages til andre. Booking sker efter først til mølle princippet.

Kategorier: Massage

Call Now ButtonRing nu