Holdet er for alle, der gerne vil lære at trække vejret optimalt og dermed opnå mere energi, ro og bedre restitution. 

Fordele ved åndedrætstræning på hold 

Fordelen ved åndedrættræning på hold er, at du træner sammen med andre – det kan være med til at motivere at nå jeres mål sammen. Hvis du har brug for et individuelt og personligt forløb, hvor fokus kun er på dig, anbefaler vi et individuelt og personligt forløb hos fx Cecilie Harboe

Det får du på et åndedrætshold i PerformanceLab

På åndedrætsholdet vil du lære at arbejde med det langsomme, rolige og dybe åndedræt. Du vil på holdet arbejde med øvelser, der vil hjælpe dig med at skabe den bevægelse i vævet, der skal til for at få et optimalt åndedræt.

Øvelserne du lærer på holdet vil du også kunne arbejde videre med hjemme. Målrettet træning med dit åndedræt vil have en positiv effekt på humøret, styrke din sundhed, samt samarbejdet mellem din krop og dit sind.

Holdet foregår over 5 uger. Timerne foregår hver onsdag kl. 19 til 20. Vi starter den onsdag den 12. august og slutter den 9. september 2020. Derefter starter vi nye hold op.

Træningen i PerformanceLab foregår uden sko. Vi anbefaler du har tøj på til at bevæge dig i. Vi ønsker mindre hold, derfor har er der kun plads til 8 personer. Derfor vil pladserne også blive taget hurtigt.

Pris for forløbet på 5 uger er 875 kr. Du kan tilmelde dig og betale herunder for at sikre dig en plads. Klik på knappen. Når holdet er fyldt op, lukker vi for tilmelding.

Kategorier: Hold

Call Now ButtonRing nu